Cikkeink állványozás, homlokzati állvány bérlés, állványbérlés témakörökkel foglalkoznak.

Az ipari tér állványozás sokfélesége

Többféle tér állványozási rendszer közül lehet választani. Ide tartozik a Layher Allround típusú ipari térállvány, a keretes állványból, és rácsos tartókból álló térállvány, valamint a cső állványból, és pallókból álló térállványozási rendszer. Csarnokok, templomok, illetve mozik belső mennyezeti építőipari munkáinál is szükség lehet térállványok felépítésére, melyek esetében a...

Hogyan történik a középületek homlokzati állványozása?

A komplett homlokzati állványrendszerek az egyszerűtől kezdve a bonyolult ipari állványozási feladatokig szinte mindenre használhatóak, de a homlokzati állvány kölcsönzésekor középületek tekintetében, mint például: bírósági épület, sztk esetében számolni kell a költséget befolyásoló tényezőkkel, mivel ezek az épületek folyamatosan üzemelnek.

Mitől függ az állványbérlés ára?

Mivel sajnos elég nagy a tájékozatlanság az ilyen és ehhez hasonló kérdésekben, csapatunk megpróbál szakszerű megoldást ajánlani annak érdekében, hogy Ön elkerülje a drasztikus büntetéseket, az esetleges hatósági eljárásokat egy hibás állvány építés miatt, vagy egy tapasztalat hiányában kivitelezett állványozási munka következtében.