Mitől függ az állványbérlés ára?

2017. 09. 08. 12:14

Állványbérlés ár

Internetes keresgélés közben a weboldalunkonlandolt ?

 

Higgye el jó helyen jár, ha az állványozássalkapcsolatos témakörről szeretne átfogó képet kapni magyarországi viszonylatban.

 

Olyan kérdésekre tudjuk a választ, mintpéldául:

 

    mire kell odafigyelni állvány kölcsönzéskor,

    milyen munkavédelmi szabályozás vonatkozik az állványozásra,

    milyen egyéb költségek merülhetnek fel az állványbérlés során.

 

Mivel sajnos elég nagy a tájékozatlanság  az ilyen és ehhez hasonló kérdésekben,csapatunk megpróbál szakszerű megoldást ajánlani annak érdekében, hogy Önelkerülje a drasztikus büntetéseket, az esetleges hatósági eljárásokat egyhibás állvány építés miatt, vagy egy tapasztalat hiányában kivitelezettállványozási munka következtében.

 

Amiatt, hogy az Európai Uniós szabályozásegyre jobban megszigorítja az állványzat szállítására vonatkozó szabályokat,illetve a régi megszokott gyakorlat, hogy " rakhattok még arra a platóratöbbet is " felszólítást, ha meghallja valaki a közlekedésfelügyelettől,akkor az a cég komoly pénzbüntetésre számíthat, esetleg még a vállalkozásengedélyeit is bevonhatják.

 

A Térés Homlokzati Állványtechnológia Kft. munkatársai azon vannak, hogy Önnek aleginkább gazdaságos állványozási típust ajánlja, a legjobb ár/érték arányban,mert nem biztos, hogy mindig a legolcsóbb a legkifizetődőbb megoldásnapjainkban.

 

Amellett, hogy az állványozás egy stresszesmunkavégzés, és kőkemény szabályozásnak kell megfelelniük az állványozócégeknek, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ez egy izgalommal, éskihívásokkal teli hivatás, amely nagy kitartást, odafigyelést igényel azállványozók részéről.

 

Ha az interneten rákeresünk erre a témára,akkor különböző érdekes állványozási gyakorlatokról szóló anyagokattalálhatunk, mind a hazai piacra, mind pedig a külföldire vonatkozóan.

 

Ha érdekli az állványbérlés négyzetméterára, vagy egyéb a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdései is lennének, akkorvegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, email-ben, vagy a kapcsolat gombrakattintva, és ne felejtsen el minket követni a közösségi mediában sem !