A jelenleg saját tulajdonú 75.000m2 mennyiségű homlokzati állvány lehetővé teszi a Tér és homlokzati Állványtechnológia Kft. számára, hogy megrendelőit azok egyéni igényei szerint szolgálja ki megfelelő minőségben és mennyiségben. A Cégcsoport GRÁF, EKRO és Layher - Blitz típusú homlokzati keretes csőállvánnyal dolgozik, mely állványrendszerek az ÉMI - Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. - minőségi tanúsítványaival rendelkeznek.

A homlokzati állvány nagy függőleges falfelületek szigetelési, színezési, szerelési munkálataihoz biztosítják a legbiztonságosabb megoldást a munkások számára.Az állványozási munkák esetén az ár kiszámítása elsősorban a munkaszintek kívánt szélességétől, terhelhetőségétől, a falfelület tagoltságától, magasságától, háló-, esetleg ponyvaborítás alkalmazásától,valamint az épülethez történő rögzítési lehetőségek számától és módjától füg.

A cég küldetése, hogy hozzájáruljon az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremti a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket. Ennek megfelelően a homlokzati állványépítést komplex szolgáltatásként nyújtja megrendelői számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Komplex szolgáltatásnyújtás

A komplex szolgáltatásnyújtás tartalmazza a teljes állványanyag helyszínre történő kiszállítását, felépítését, bontását, igény szerint hálózását, helyszínen tartását, lebontását valamint annak építési területről való elszállítását. Ez a komplex szolgáltatás a garancia arra, hogy nincs váratlan költség, mely leszámlázásra kerülne megrendelő felé, a megrendelő pontosan annyit és nem többet fizet, mint amiben szerződéskötéskor felek megegyeztek.

Blog

Tekintse meg cikkeinket
Az ipari tér állványozás sokfélesége

Az ipari tér állványozás sokfélesége

Többféle tér állványozási rendszer közül lehet választani. Ide tartozik a Layher Allround típusú ipari térállvány, a keretes állványból, és rácsos tartókból álló térállvány, valamint a cső állványból, és pallókból álló térállványozási rendszer. Csarnokok, templomok, illetve mozik belső mennyezeti építőipari munkáinál is szükség lehet térállványok felépítésére, melyek esetében a...

Tovább
Hogyan történik a középületek homlokzati állványozása?

Hogyan történik a középületek homlokzati állványozása?

A komplett homlokzati állványrendszerek az egyszerűtől kezdve a bonyolult ipari állványozási feladatokig szinte mindenre használhatóak, de a homlokzati állvány kölcsönzésekor középületek tekintetében, mint például: bírósági épület, sztk esetében számolni kell a költséget befolyásoló tényezőkkel, mivel ezek az épületek folyamatosan üzemelnek.

Tovább