Ipari állvány építés

A jelenleg saját tulajdonú 5.000m3 Layher Allround típusú ipari térállvány lehetővé teszi a Gemenc Állvány Cégcsoport számára, hogy megrendelőit azok egyéni igényei szerint szolgálja ki megfelelő minőségben és mennyiségben. A Cégcsoport ipari megrendelések esetén Layher Allround típusú ipari térállvánnyal dolgozik, mely állványrendszer az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. minőségi tanúsítványaival, valamint a Német Építésügyi Hatóság által kiadott tanúsítványokkal rendelkezik, melyek érvényesek az EU minden országában.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Komplex szolgáltatás

Az ipari állványépítést komplex szolgáltatásként nyújtja megrendelői számára. A komplex szolgáltatásnyújtás tartalmazza a teljes állványanyag helyszínre történő kiszállítását, felépítését, bontását, helyszínen tartását, lebontását valamint annak építési területről való elszállítását. A Cégcsoport nagy kapacitású saját létszámmal rendelkezik, mely lehetővé teszi számára, hogy a megrendelő igényeinek megfelelő létszámot helyszínen tartson, az ipari munkák gyakori állvány átalakítási sajátosságaira való tekintettel.

Ez az ipari állványépítés komplex szolgáltatásként történő nyújtása, a garancia arra, hogy nincs váratlan költség, mely leszámlázásra kerülne megrendelő felé, a megrendelő pontosan annyit és nem többet fizet, mint amiben szerződéskötéskor felek megegyeztek