Üdvözlöm a Tér és homlokzati Állványtechnológia Kft. weboldalán

A Tér és homlokzati Állványtechnológia Kft. a Gemenc Állványozó Kft. megalapításával kezdte meg hozzájárulását az építőipari vállalatok sikerességéhez, akként hogy a piacon egyedülálló szakmai felkészültség, rövid határidők és pontosan kivitelezett biztonságos állványtechnológiát biztosított valemennyi megrendelő részére. Ez mára a Cégcsoport küldetésévé vált, miszerint hozzájárulni az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremtjük a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket.

A megrendelői kör és a piaci igények növekedésével további két Társaság alapítása vált szükségessé, annak érdekében, hogy a Megrendelők kimagasló minőségű kiszolgálása gördülékenyen hosszútávon biztosított legyen. Ennek érdekében került megalapítása a Gemenc Állványépítő Kft. valamint a Tetán Állvány Kft., így mára e három cég ugyanolyan profizmust és technológiát alkalmazva szolgálja ki valamennyi megrendelőjét, mint a Gemenc Állvány Cégcsoport (továbbiakban: Cégcsoport).

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rólunk bővebben

A Cégcsoport egyedüli tulajdonosa Morva Imre, aki mai nappal immár több mint 20 éve tevékenykedik aktívan az állványozási szakmában. Morva Imre Németországban sajátította el a szakma valamennyi praktikáit és fogásait. Magyarországra visszatérve egyéni vállalkozóként kezdte meg tevékenységét, melyet a megrendelők felé tanúsított magatartása és szakmai elhivatottságának köszönhetően 2006. évre kinőtt és döntött a Gemenc Állványozó Kft. megalapítása mellett.

Cégünk fő és egyben kizárólagos tevékenysége a biztonságos állványtechnológia kivitelezése, mint komplex szolgáltatásnyújtás megrendelői számára. A tulajdonos cégvezetési politikája alapján a Társaság első osztályú minőséget, gyorsaságot és rugalmasságot biztosít valamennyi megrendelője számára, országos szinten.